Општ работник во производство

За компанијата: EРИ Корпорација ДООЕЛ Битола е компанија со странски капитал и еден од најголемите светски производители и извозници на топлински разменувачи и вентилациски компоненти. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ЕРИ Корпорација ДООЕЛ:

Администратор во набавки

(преземи го огласот како слика)

ЕРИ Корпорација ДООЕЛ Битола, има потреба од вработување на високо мотивирани личности кои одговараат на описот за работната позиција:

 

                                                             ОПШТ РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО

 

Главни обврски на работното место:

  • извршување на сите тековните работи поврзани со работа на производна линија, исполнување на производни планови, процедури и упатства

Потребни квалификации:

  • минимум ССС
  • подготвеност за работа во тим
  • подготвеност да се работи во смени
  • желба за работа, постојано учење, лично и професионално надоградување
  • со и без искуство

 

Почитувани апликанти, доколку сте заинтересирани за работната позиција може да аплицирате лично во Нашите простории кои се наоѓаат на ул. Бурса бр. 124 – Битола - Фринко (поранешно Фрижидери) секој работен ден од Понеделник до Петок од 12:00 – 14:00 часот во Одделот за човечки ресурси или на email: [најави се за да го видиш е-маилот] .

Селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Ви благодариме за Вашиот интерес.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »