Инженер за техничка поддршка на клиенти

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПМКМ
 • Активен до 14.01.2018
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

За потребите на својот клиент - „ТГС Технички Гасови АД Скопје“, дел од групацијата SOL која една од најголемите Европски компании во секторот на технички и медицински гасови, - ПМКМ објавува оглас за работната позиција:

 

                                                         Инженер за техничка поддршка на клиенти

 

Работните задачи вклучуваат:

 • Обезбедува потребна техничка поддршка на клиентите.
 • Го координира тимот за техничка поддршка.
 • Учествува во подготовка и изработка на техничко-економски предлози за потребите на клиентите, проектира и изведува потребни активности кај клиентите.
 • Подготвува оперативни упатства и техничка документација за употреба и одржување на опремата.
 • Контрола на квалитетот на извршените работи и функционирање на техничката опрема.
 • Се грижи за почитување на нормите за безбедност и почитување на амбиентот.
 • Учествува во обука на персоналот.

 

Потребни квалификации:

 • Факултетско образование – Машински / Технолошки инженер
 • Познавање на MS Office, AutoCAD.
 • Познавање на Англиски јазик.
 • Возачка дозвола Б категорија.
 • Искуство во водење на тимови ќе се смета за предност.

 

Доколку сметате дека одговарате на горенаведениот опис, Вашето CV испратете го на e-маилот info@pmcm.guru , со назнака „За Инженер за техничка поддршка“.

 

Краен рок за доставување на апликациите е 14.01.2018.

 

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

 

Јавувањето и контактирањето директно во фирмата ТГС Технички Гасови АД Скопје ќе се смета за прекршување на процесот на аплицирање и регрутација и може да ве дисквалификува од истиот.

КЛИКНИ