Бараме работници за Автоматска Перална

  • Објавен пред 4 месеци
  • 7 Minute Carwash
  • Активен до 21.05.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

7 Минути Експрес Авто Перална која се отвара во Пинтија (во Склоп на Бен. Стан. Макпетрол) бара двајца работници за работа во Перална.

Авто Пералната е во автоматизиран систем со четки.

За повеќе детали јавете с ена горенаведенито број или на +389 75 328 688

КЛИКНИ