Поло маркет продажен персонал

  • Објавен пред 2 недели
  • Толлакс
  • Активен до 21.08.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Поло маркет Црниче има потреба од продажен персонал

Потребни квалификации:
завршено средно образование
со или без работно искуство
основно познавање на компјутери
способност за работа во смени
 

Ние нудиме:
пријатна работна атмосфера
навремена исплата на плата
регрес на годишен одмор (К-15)
можност за напредување


Вашата биографија може да ја испратите на следниот маил: tollaks@yahoo.com

За сите дополнителни информации, контакт на телефон 071/223-434 до 17 часот

КЛИКНИ