Доктор/ка по стоматологија

Стоматолошката Ординација ПЗУ МАМА ДЕНТ- Др. Бојана Ангелова поради проширување на тимот има потреба од доктор/ка по стоматологија.

  • Работното време е од понеделник до петок 3 дена прва смена (пон-среда-петок) втора смена (вторник-четврток).Сабота и недела не се работни.
  • Потребно е поседување на важечка лиценца за работа 

Не бараме искуство бидејки се работи тимски но секако ќе се земе во обзир како предност!

Ве молиме сите заинтересирани да испратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот] или на вибер 070311378 или 078577054

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »