Отворени нови работни позиции

 • Објавен пред 12 месеци
 • Дандарком
 • Активен до 09.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Дандарком:

Соработници во маркетинг сектор

(преземи го огласот како слика)

Ново отворена фирма за маркетинг и продажба во Скопје има потреба од соработници со полно работно време.
Возраст од 18-45 години.

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС,
 • Делумно познавање англиски јазик,
 • Амбициозност,
 • Професионалност,
 • Способност за тимска работа,
 • Мотив за унапредување + бонуси, 
 • Возачка дозвола Б категорија, 
 • Исклучиво за соработници со сопствено возило. 


Интервјуата за работа на пријавените кандидати ќе се одржат на 11.12.2017
Заинтересираните треба да испратат CV на: dandarkom@gmail.com или директен контакт од 09:30-16:30 на тел: 02/2774-338  070/322-048

КЛИКНИ