Бравар

За компанијата: Скопски Легури е компанија за феролегури која што сака да ја зацврсти својата позиција во индустријата за феролегури како ефикасен производител и извозник на феролегури повеќе за компанијата »

Активни огласи од Скопски Легури ДООЕЛ Скопје:

Дежурен возач - Правник - Електроинженер - Машински инженер - Заварувач - Електричари

(преземи го огласот во Word)

Скопски Легури ДООЕЛ е производител на феролегури. Заради рестартирање на производствениот процес отворени се нови работни места.

Скопски Легури бара  БРАВАР

Очекувани квалификации, потребни знаења и способности:

  • Завршено средно образование;
  • Работно искуство од минимум 3 години;
  • Предност имаат кандидатите со работно искуство во металургија;
  • Поседување на сертификат за заварувач се смета за предност;

Компанијата нуди:

Работа со редовно работно време од 40 часа неделно, прва смена,со обезбеден оброк, годишен одмор од 24 работни дена, во конкурентна средина и одличен финансиски надомест со потенцијал за напредување.

Заинтересирани апликанти, Ве покануваме да ја доставите вашата Биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за - Оглас за Бравар , апликациите ќе се прифаќаат до 02.06.2023 година.

Само потесно селектирани кандидати ќе бидат контактирани.

Ви благодариме за вашиот интерес.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »