Техномаркет вработува Сметководител

Активни огласи од Техномаркет Македонија дооел Скопје:

Економист за посредување при продажба на кредити

ДППУ ТЕХНОМАРКЕТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје, ул 1732 бр. 2 Скопје, тел: 02/3088-000, распишува оглас за вработување на

СМЕТКОВОДИТЕЛ

Потребни квалификации:

  • ВСС
  • Кандидатите да поседуваат уверение за овластен сметководител и да се со претходно работно искуство како сметководител
  • Одлично познавање на работа со компјутер (Microsoft Office и Internet)

 

Останати услови:

  • Познавање на пишан и говорен англиски јазик
  • Високи комуникативни способности, амбициозност, динамичност и способност за тимска работа 
  • Постојано живеалиште или постојан престој во Скопје

Што нудиме:

  • 40 часа неделно работно време;
  • Изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена, во зависност од бројот на пријавените кандидати.

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на e-mail: vrabotuvanje@tehnomarket.com.mk, со назнака: Оглас за Сметководител во Техномаркет дооел Скопје .

КЛИКНИ