Негователка

  • Објавен пред 4 месеци
  • Feniks dom za stari lica
  • Активен до 05.06.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Дом за нега на стари лица Феникс има потреба од НЕГОВАТЕЛ/КА. Испратете CV или јавете се на 076344244

КЛИКНИ