Работници за повеќе позиции

  • Објавен пред 3 дена
  • ДИМЕ ДОО Скопје
  • Активен до 22.04.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Друштво за производство и промет на големо и мало ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје  има потреба од:

1.МАГАЦИОНЕР за работа само во прва смена (задолжување, раздолжување со поврат на производи) Почетна нето плата : 17.000,00 денари,

2.ТЕХНОЛОГ за производен погон на леб и бели пецива,

3.ОПЕРАТОР на смена-одговорно лице во производен погон на леб и бели пецива,

4. АВТОМЕХАНИЧАР,

5.БРАВАР.

Кандидатите може да бидат со или без работно искуство.Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја Кратка Биографија со НАЗНАКА за која работна позиција аплицираат на емаил адреса: [email protected]