IT Specialist, Marketing & Research Specialist, Copywriter

 • Објавен пред 2 недели
 • Hornets
 • Активен до 02.08.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Hornets ДОО, фирма за маркетинг, е-трговија и услуги од Скопје, со клиенти низ целиот свет, поради започнување на нови проекти, објавува конкурс за вработување на повеќе работни позиции. 

Отворени работни позиции: 

1. Веб програмер (IT Specialist)
2. Маркетинг & истражување (Marketing & Research Specialist)
3. Copywriter (Content writing & Research Specialist)

1. Веб програмер 

1.1. Технички познавања: Програмирање според однапред утврдени и дефинирани задачи со користење на некој од следните програмски јазици и технологии

 • Oсновни Front-end веб технологии (HTML/CSS)
 • PHP, MySQL, CSS/JS, SQL, Cpanel
 • Python (основно познавање)
 • Wordpress, Woocommerce (основно познавање)
 • Shopify (основно познавање)

Работно искуство

 • Работно искуство барем 1 година. 

2. Маркетинг & истражување (Marketing & Research Specialist)

2.1. Технички познавања:

 • Развивање, имплементирање и управување со стратегии на социјалните мрежи
 • Управување и надгледување содржини и профили на социјалните мрежи
 • Креирање, менаџирање и анализа на маркетинг кампањи
 • Одлично познавање на Англиски Јазик (Пишуван и Говорен)
 • Одлични комуникациски способности
 • Одлично познавње на Microsoft Excel и Word
 • Познавање на SEO
 • Пребарување и истражување на дадени содржини

Работно искуство

 • Работно искуство барем 1 година. 

3. Copywriter (Content writing & Research Specialist)

3.1. Технички познавања: 

 • Совршено познавање на Англиски јазик
 • Креирање на содржини
 • Напредно Web истражување
 • Брзо пишување на тастатура
 • Познавање на SEO и Keyword Research
 • Креирање на содржини за емаил кампањи 

Работно искуство

 • Работно искуство барем 1 година. 

Персонални карактеристики на апликантите:

 • Флексибилност и прилагодливост, тимски дух;
 • Претприемачки дух со креативен пристап, ориентираност кон резултати;
 • Навремено и одговорно извршување на задачите
 • Проактивност и внесување иновативни методи за раст на брендот
 • Креативна, енергична, упорна, посветена, амбициозна и позитивна личност

Што нудиме:

 • Да бидете дел од тимска работа и одлична работна атмосфера во пријателски тим
 • Флексибилно работно време
 • Можност да учите нови алатки
 • Слобода за сопствените идеи и предлози, како и нивно брзо спроведување
 • Можност за развој и напредок на професионалната кариера
 • Солидни примања 

Сите заинтересирани испратете CV на hornetsdg@gmail.com

Локација: ул. Методија Ш. Шарло 26. Аеродром / Скопје

За повеќе информации побарајте не на 071 323 460 или 078 317 147

 

КЛИКНИ