Видео аналитичар во мониторинг центар (Реон Скопје)

 • Објавен пред 6 дена
 • ЕСИ
 • Активен до 16.01.2018
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со трговија на големо со цврсти, течни и гасовити горива, бараме:

 

Видео аналитичар во мониторинг центар (Реон Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Надгледување на видео надзорот и управување со ситемите за противпожарна заштита во Мониторинг центарот
 • Административни задачи кои произлегуваат од соодветните процедури и работни упатства
 • Извршување на административни задачи на Главна капија
 • Извршување на административни и оперативни задачи на Рецепција и во Административната зграда

БАРАМЕ:

 • ССС / ВСС
 • Лиценца за вршење работи на обезбедување на лица и имот
 • Соодветно претходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на Word, Excel и Outlook
 • Поседување на возачка дозвола со Б категорија

ПОНУДА:

 • Работно време во смени од 07:00 часот до 15:00 часот; од 15:00 часот до 23:00 часот и од 23:00 часот до 07:00 часот
 • Годишен одмор – 20 денови
 • Превоз обезбеден од компанијата
 • Нето плата во вредност од 15.000 денари
 • Обезбедена храна

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ