Кредитен консултант во филијала Скопjе

За компанијата: Креди ЈЕС е финансиско друшто кое нуди решенија за микрокредитирање на физички лица со износ на кредити од 3000 до 90 000 денари. Креди ЈЕС ви нуди брзи и поволни потрошувачки кредити со флексибилни рати... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Credi Yes Skopje
 • Активен до 12.07.2024
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Скопје
 • Веб: crediyes.mk
 • Facebook: crediyes.mk

Credi Yes е современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Поради брз раст, развивање и извршување на својата дејност потребен ни е Кредитен консултант во Филијала Скопjе за советување на клиенти за брзи потрошувачки кредити.

Соодветниот кандидат за оваа позиција треба да биде комуникативен, проактивен, одговорен и да поседува мулти таскинг вештини применувајќи ги преку исклучителна услуга на клиенти.

Опис на работно место:

 • Комуникација со клиенти на Credi Yes на шалтер во филијала и преку телефон
 • Пополнување на документи и барања за аплицирање за кредит
 • Информирање на клиентите за нашиот продукт и услуги во филијала
 • Собирање,класификации и примарна обработка на документи
 • Конзистентно следење на обврските на клиентите
 • Работа со готовина
 • Привлекување на нови клиенти преку разни маркетинг активности

Квалификации:

 • Одлични комуникациски и организациски способности и добри вештини за продажба
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Office (Excel,Word)
 • Флексибилен кандидат за работно време од понеделник до сабота

Компанијата нуди:

 • Корпоративна обука во согласнот со најдобрите практики од оваа област
 • Конкурентска фиксна плата + бонуси засновани од постигнати резултати
 • Можност за брзо напредување во рамките на компанијата

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, да се развиете како професионалец, да стекнете нови знаења, вештини и способности од областа, Ве молиме испратете ни детално CV со назнака за Кредитен консултант во филијала Скопjе на нашата е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »