Салатер

 • Објавен пред 3 дена
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 09.03.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Тренд Фуд Бар:

Кувар/ка - Шанкер/ка - Келнер/ка

:Персонал за во кујна на следнава позиција: Салатер со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски).

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со  работно искуство.

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Месечна нето плата

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: j[email protected]  со задолжителна назнака ”Салатер".

контакт: 070/306-425

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција