Меѓународен шофер

  • Објавен пред 8 месеци
  • РЕД ШПЕД ДООЕЛ
  • Активен до 25.04.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Ред шпед е компанија која се занимава со внатрешен и надворешен транспорт koja во моментов има потреба од Меѓународен шофер на товарно возило за работа во Западна и Централна Европа. 

Потребно е:

  • Да е меѓународен шофер со категорија Ц+E
  • Минимално познавање на Англиски јазик 
  • Да поседува целосна документација Бугарски документи и возачка дозвола
  • Валидно уверение на компететност и психо тест 
  • Одговорност и лојалност кон обврските и работата 

Одговорностите се значително кон превоз на стоки во предвидени рокови во согласнст со правилата на фирмата и работата. По договор е предвидениот  престојот и одморот. Платата е навремена и редовна.

Сите заинтересирани да испратаат CV na :donatrans28@gmail.com 
na viber :078256020 -Goran 
na mob: 078256886- Kristina

КЛИКНИ