Персонал за работа на каса и шанк

Компанијата ВЛАДМАР ГРУП има потреба од персонал за казиното ГРАНД Слот Клуб во Илинден.

 

Потребни квалификации:

-завршено средно образование

-познавање на работа со компјутери

-работно искуство не е потребно (следува обука во казиното)

 

 

КЛИКНИ