Електро инженер

Фирмата ЕЛЕКТРО МЕ-НА која се занимава со електрични инсталации поради зголемен обем на работа има потреба од електро инженер со следниве квалификации:

  • Минимум ВСС
  • Возачка долвола Б категорија (активен возач)
  • Работно искуство во областа
  • Овластување Б категорија
  • Организираност, комуникативност, сериозен пристап кон работата 

Работни задачи:

  • Водење градежен дневник,
  • Водење на објект,
  • Комуникација и координација со инвеститор.

Ве молиме вашата кратка биографија со прикачена ваша фотографија да ја испратите на следнава емаил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »