Графички техничар

  • Објавен пред 8 месеци
  • ДЕКО ИНК ДОО
  • Активен до 11.10.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Печатница ДЕКО ИНК има потреба од графички техничар .

Работни обврски:

Адаптација и прилагодување на слики и текстови во photoshop, illustrator и corel draw. (Задолжително познавање на наведените програми)
Печатење на дигитални машини (Inkjet, laser)


Pаботно искуство  ке се смета за предност. 

Работно време 8 часа од 08:00-16:00 часот.

Сите кандидати кои се заинтересирани за оваа работна позиција својата кратка биографија (CV) можат да ја достават на адресата за апликација: office@deko.com.mk

КЛИКНИ