Продавач/ка во Сити Мол

 • Објавен пред 6 месеци
 • Ринелса доо
 • Активен до 29.08.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Трговско друштво за производство, трговија на големо и мало РИНЕЛСА ДОО увоз-извоз Тетово со подружница на ул.Кленоец 69 Скопје за нашата специјализирана продавница за порцелан и стаклени производи за домаќинство ЛУССО која се наоѓа во Сити Мол има потреба да вработи:

Продавач/ка во продавница

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните критериуми:  

 • Претходно работно искуство 3-5 години во продажно место, 
 • Основно познавање на Англиски јазик, 
 • Основни познавања од работа на компјутер, 
 • Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност, 
 • Развиени комуникациски и презентациски вештини, 
 • Способност за работа под притисок, 
 • Постојана адреса на живеење во Скопје.

Компанијата нуди:

 • Одлична работна средина,
 • Можност за напредок,
 • Континуирана обука.
КЛИКНИ