Конобар/Шанкер

  • Објавен пред една недела
  • Млечен Бар Дооел Скопје
  • Активен до 17.05.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Млечен Бар бара персонал за работа за на шанк(шанкер) и за послужување(конобар).

КЛИКНИ