Такси Возач

Tакси Компанија Фарфалла бара возачи за работа. 
Најповолни услови

Потребана е дозвола Б категорија
Лекарско Уверение за такси возач
Сертификат од град Скопје за такси возач ( може да се полага и по вработувањето )

Контакт: 070 220 744 

КЛИКНИ