продавачи на сладолед

 • Објавен пред 7 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 28.02.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Тренд  има потреба од:

Персонал за продажба на сладолед со и без работно искуство (одговорни, културни и сериозни кон работните обврски) 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност,
 • Со или без работно искуство,
 • Работно познавање на компјутери. 

 

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти.

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Месечна нето плата.

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса:

 Контакт: ristevski.saso@yahoo.com

телефон за контакт: 070/277-137

со задолжителна назнака ” Продажба на сладолед".

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ