Програмери за веб и мобилни апликации

  • Објавен пред 9 месеци
  • КАТ
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

CUT Web Design има потреба од програмери за веб и мобилни апликации за хонорарна работа на проекти со можност за вработување.

Испратете го вашето CV на нашата e-mail адреса: info@cutwebdesign.com и ќе добиете подетални информации. 

КЛИКНИ