М1 Киоск продажен персонал Центар

  • Објавен пред 6 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 27.01.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

М1 киоск - ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ ЦЕНТАР

КРЕИРАЈ ЈА САМ СВОЈАТА ПЛАТА

-Фиксен дел + Бонус од остварен промет + Бонус од продажба на сопствени марки

Целосна поддршка во ОБУКИ од страна на обучен тим за усовршување во Продажбата.

ЛОКАЦИИ: Ул.Македонија, Кај Холидеј Инн, ГТЦ

 

Вработуваме сериозни луѓе заинтересирани за работа на подолг временски период.


Ние нудиме
непосредно вработување,
вработување без пробен период,
плата секогаш на време во исти ден од месецот,
работа во динамичен тим,
можност за напредок на работна позиција.

 


Вашите одговорности се:

работа на каса,
услужување на клиенти по стандардите на М1,
прием на роба,
грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиена во продажното место,
продажба на лотарија, дополна на телефони.
ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:
испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com,
контактирајте не телефонски 071223434  до 17часот

или испрати смс со содржина M1 kiosk +име и презиме, а ние ќе ви се јавиме.

КЛИКНИ