Правник

(преземи го огласот во Word)

Продукција Перспектива објавува конкурс за следново работно место : Правник и одговорен за оделот на човечки ресурси

Кандидатите треба да имаат:

  • Универзитетска Диплома во областа на правните науки /правен факултет,
  • Релевантно работно искуство од 5 години во сферата на стопанското право.
  • Одлични комуникациски вештини
  • Одлично познавање на англиски јазик (усна и писмена комуникација)
  • Компјутерска писменост и владеење на MS Office пакет програми
  • Возачка дозвола Б категорија

Доколку имате желба, мотивација и знаење, а сакате да бидете дел од успешниот тим на Продукција Перспектива аплицирајте и пратета ја Вашата биографија на е-маил адресата: info@perspektiva.com.mk

Конкурсот е отворен 15 дена од неговото објавување (10.05.2018 – 24.05.2018)

КЛИКНИ