ИКТ ТЕхничар за поддршка на корисници

  • Објавен пред 7 месеци
  • ИДЕЈАСОФТ
  • Активен до 10.08.2018
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

ИКТ ТЕХНИЧАР

Позицијата на ИКТ Техничар подразбира професионална личност која ќе води грижа за корисниците на КОНТО Деловен софтвер.

Главна одговорност на ИКТ Техничарот е да обезбеди непречено функционирање на КОНТО Деловен софтвер.

 

Главни задачи и одговорности:

• Поддршка на клиентите кои го користат 'ERP' софтверот КОНТО Деловен софтвер

( преку интернет или на лице место );

• Архивирање на датотеките ( Backup );

• Инсталација на Windows Оперативен систем и драјвери;

• Конфигурирање на мрежа ( основно познавање );

• Инсталација на Принтери;

• Инсталација на КОНТО Деловен софтвер;

 

Познавања и вештини:

• Способност за управување на повеќе проекти и интерни активности одеднаш;

• Тимски играч во рамките на фирмата;

• Одлични комуникациски вештини и однос со клиенти;

• Способност за работа со кратки рокови;

• Креативност и иновативност

• Мотивираност и самоиницијатива;

• Основно познавање на бази на податоци;

 

Вашата Професионална биографија доставете ја на е-пошта: baranje@idejasoft.com.mk

Сите кандидати кои што ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

 

 

КВАЛИФИКАЦИИ

Образование:

• ССС образование;

• Возачка дозвола Б категорија;

Ќе се смета за предност:

• Познавање на MS Access;

• Искуство во поддршка на ERP Системи;

КЛИКНИ