Продавач/ка

  • Објавен пред еден месец
  • Палма ИН ЕС ДОЕЛ
  • Активен до 10.08.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Бурекџилница Палма има потреба од Продавач/ка со работно искуство . 

Сите заинтересирани за подетални информации јавете се на 072/688-336