Сметководител

Ние Друштво за сметководствени услуги ВЕРИФИКА СМТ ДООЕЛ во име на наш клиент, бараме лице кое сака да го прошири своето знаење и да продолжи со изградба на својата кариера во областа на сметководството.

Кандидатот треба да ги исполнува следниве критериуми:

 • Високо образование – Економски факултет;
 • работно искуство во сметководство 3 години;

Напомена: Предност ќе имаат кандидатите кои се дипломирани на смерот сметководство и ревизија.

Компанијата нуди:

 • Работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот
 • Практична работа во сметководство
 • Работа во програмот Пантхеон
 • Запознавање на финансиската работа во различни институции
 • Материјално и финансиско книжење
 • Даночни пријави
 • Плати
 • Комуникација со клиенти и институции
 • Можност за напредок, раст и развој на професионално ниво.

Аплицирањето се врши со испраќање на потребните документи на следната е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака „ЗА ВРАБОТУВАЊЕ“ – Позиција за која се конкурира “

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »