Проектант/архитект

За компанијата: Новомак е еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел. Фирмата Крономак Дооел Скопје е основана 2006 година како претставништво на Kronospan Jihlava Чешка,... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 21.01.2021
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

ПРОЕКТАНТ/АРХИТЕКТ

Потребни квалификации:

 • ВСС – некој од техничките факултети
 • Одлично познавање и работа во AutoCAD и апликациите од Microsoft Office пакетот (Word i Excel)
 • Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
 • Основно познавање на англиски јазик

Личен профил:

 • Посветеност, лојалност и одговорност
 • Желба за работа во средина со високи барања
 • Добри комуникациски способности
 • Флексибилност/адаптибилност
 • Тимско работење и кооперативност
 • Ефективност и ефикасност

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ. Вработувањето е на неопределено време, со одличен паричен надоместок.

Своето CV (со слика) доставете го на e-mail: [email protected], со назнака: “Проектант/архитект''.

Кандидатите кои не ги исполнуваат бараните услови нема да бидат разгледувани.