Рецепционер/ка

 • Објавен пред една недела
 • Буши Ресорт СПА
 • Активен до 22.06.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС (високо образование се смета за предност),
 • Задолжително одлично познавање на Англиски јазик,
 • Одлични комуникациски вештини,
 • Љубезност,
 • Спремност за тимска работа,
 • Работи во три смени.

Сите заинтересирани можат да пратат CV на: i[email protected]