Персонал за работа

  • Објавен пред 2 недели
  • Интерплaст
  • Активен до 18.07.2024
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 022520640
  • Веб: www.interplast.mk/

Interplast е компанија за производство и трговија со челици основана е 1998 година и нуди услуги во областа на металопреработувачката индустрија и трговија со челици.

Има потреба од: 

  • Магационер
  • Металоглодач
  • Оператор за CNC машина

Ако сте заинтересирани испратете CV на следниот mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »