Агент за осигурување

  • Објавен пред 7 месеци
  • Insurance Group Skopje
  • Активен до 13.01.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

 

Осигурително брокерско друштво отвора работна позиција во позитивна работна атмосфера, можност за  континуирана надградба, едукација и кариера. 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови: 

- Минимум 1 година искуство во осигурување

- Самоиницијативност кон остварување цели, во зададени рокови

- Ориентација кон тимска работа

- Изразени комуникациски вештини

- Спремност за превземање на одговорност

Опис на работно место:

- Одговорен за организирање на продажбата

- Грижа за клиенти

За предност ќе се смета: 

- лиценца за осигурителен брокер и високо образование

- искуство во продажба

Ве молиме Вашата кратка биографија (CV) да ја испратите на : insurаnce.groupsk@gmail.com

КЛИКНИ