Комерцијалист

  • Објавен пред 2 недели
  • Млекара Маврово
  • Активен до 02.06.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Цела Македонија

Поради проширување на својот тим Млекара Маврово има потреба од комерцијалист за западна Македонија:

Предност имаат кандидатите од  Охрид,Битола ,Пилеп,Kичево и Кавадарци.

КЛИКНИ