.NET Програмер

 • Објавен пред 9 месеци
 • ЕВН Македонија
 • Активен до 22.05.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

За нас  
 
ЕВН Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија главна дејност е дистрибуција на електрична енергија во Република Македонија. Компанијата е дел од EVN групацијата, која на македонскиот пазар влезе во 2006 година. Најважна цел за ЕВН Електродистрибуција е сигурно и квалитетно снабдување на корисниците со електрична енергија.
 
 
 КАРИЕРА ВО ЕВН 


 
За во одделот Информатички и телекомуникациски технологии потребeн/а е инженер/ка за апликации кој/а ќе има клучна улога во реализирањето на нашите проекти врзани со развој и одржување на апликации


 .NET ПРОГРАМЕР  (М/Ж) 
 
 
Опис на работните задачи


 Анализа на кориснички барања  Дизајн, изработка, тестирање, имплементација и одржување на апликативни решенија  Имплементација, интеграција и одржување на готови апликативни решенија  Креирање техничка документација и документирање на изворен код


Потребни компетенции


 

 • Одлично познавање на Visual studio.NET (C#, ASP.NET Web forms, MVC, Integration and Reporting Services) 
 • Познавање на релациони бази на податоци: Oracle (SQL, PL/SQL), SQL Server (T-SQL) 
 • Познавање на JavaScript, JQuery, HTML, CSS и XML  Познавање на софтверски архитектури, шаблони за дизајн и агилни методологии на работа
 • Познавање на софтверски архитектури, шаблони за дизајн и агилни методологии на работ


Потребни квалификации и лични карактеристики

 

 

 • Високо образование - Информатика 
 • Одлично познавање на Англиски јазик,
 • Пожелно е познавање на Германски јазик 
 • Работно искуство најмалку 2 години 
 • Доверливост, исполнителност, иницијативност, високи аналитички способности, способност за работа под притисок и кратки рокови, комуникативност, способност за работа во тим

 
Ги очекуваме Вашите апликации на jobs.evnelektrodistribucija@evn.mk на електронската апликација на нашата интернет-страница http://www.evn.mk/Careers/OnlineApplication.aspx
 
 
Напомена: Доколку сакате Вашите податоци да бидат зачувани во нашата база на податоци согласно Законот за заштита на лични податоци, покрај биографијата и мотивациското писмо треба да испратите и изјава за дозвола за користење на лични податоци за потребите за вработување 
 
Вашиот успех е и наш успех, бидете дел од тимот на ЕВН Македонија!

КЛИКНИ