ПРОДАВАЧ

Компанијата СОРЕКС ДООЕЛ Тетово, има потреба од работник - продавач во продавница за риболовна опрема/пет шоп во Скопје.

Потребни квалификации:

- минимум завршено средно образование

- предходно искуство во продажба ( ќе се смета за предност)

- основно познавање на работа со фискална каса 

- oсновно познавање на MS Office

- познавање на риболовот или предходно работење во пет шоп ( ќе се смета за предност )

Опис на работно место:

- услужување на клиенти и продажба

- прием, редење на производи и проверка на цени во продавницата

- грижа за хигиена и проверка на производите (исправност и рок на употреба)

- извршување на задачи поврзани со секојдневното функционирање на продавницата

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, испратете ја Вашата биографија на е-меил contact@petcentar.com.mk со назнака "Оглас за продавач Скопје".

Ги очекуваме вашите апликации.

КЛИКНИ