Потребна е девојка за работа

  • Објавен пред 6 месеци
  • kamala
  • Активен до 14.01.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Потребна е девојка за работа на скратено работно време, во продавница за текстил и модни додатоци. Испратете CV со фото во прилог на socvet@live.com

КЛИКНИ