Комерцијалист

 • Објавен пред 9 месеци
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 28.03.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Новомак ДООЕЛ:

Магационер

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕРЕН НИЗ МАКЕДОНИЈА

Квалификации:

 • Задолжително одлично познавање на англиски јазик,
 • Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија.

Предности: 

 • Посветеност, лојалност и одговорност,
 • Желба за работа во средина со високи барања,
 • Добри комуникациски способности,
 • Флексибилност/адаптибилност,
 • Тимско работење и кооперативност,
 • Ефективност и ефикасност.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ. Вработувањето е на неопределено време.

Своето CV (со слика) доставете го на e-mail: jobs@novomak.mk со назнака "Комерцијалист". 

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!

КЛИКНИ