Оператор на машина за набивање на профили

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • ЕСИ
  • Активен до 01.07.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

Агенцијата ЕСИ за потребите на свој клиент кој се занимава со проектирање и монтажа на фотонапонски централи, има потреба од:

ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА НАБИВАЊЕ НА ПРОФИЛИ

Бараме:

  • Завршено средно образование;
  • Претходно работно искуство на иста или слична позиција;

Наша понуда:

  • Плата по договор;
  • Можност со почеток за работа: Веднаш;

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на [email protected] и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[email protected], www.esi.mk