Електро техничар

 • Објавен пред 11 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 13.08.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш клиент, водечка компанија во прехранбената индустрија , потребни се канидидати за позиција:

Електро техничар

 

ЗАДАЧИ:

 • Одржување на електронската опрема

 • Технички и технолошки надзор на производството, користењето, одржувањето и поправката на електронската опрема во производниот процес

 • Примена на техничкото знаење за електрониката и автоматиката

 • Репарирање на резервни делови

 • Ремонт на машините и опремата во комплексот

 • Вршење на задачи кои произлегуваат од системот за квалитет и безбедност на храна

 

БАРАМЕ:

 • Соодветна средна стручна спрема

 • Пожелно претходно работно искуство во иста или слична дејност

 • Организирана, педантна и одговорна личност

 • Остварување резултати

 • Работење со други/тимска работа

 • Стратешка свест

 

НУДИМЕ:

 • Почеток на вработување од 25.08.2017 година

 • Договор на определено време, со можност на неопределено време

 • Работа во смени

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ