Техничка секретар/ка

За компанијата: Фирма од областа на курирскиот сервис - франшизер на интернационалниот бренд во оваа област, TNT Express Netherlands & FedEx Int. Постои повеќе од 15 години, со постојан развој и надоградба. повеќе за компанијата »

Потребни квалификации:

  • Работно искуство не е потребно, но ќе се смета за предност 
  • Активно познавање на работа со компјутер (MC Office)  
  • Одлично познавање на англиски јазик (комуникација, разбирање, пишување) 
  • Комуникациски и организациски способности, тимска работа

Работен ангажман:

  • Определено време од 3 месеци со можност за продолжување.

Испратете го вашето CV на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »