Сметководител / консултант

Плата од 40.000 ден.

За компанијата: Амплус е консултантска фирма за професионални услуги од областа на управувањето со финансии, даноци и сметководство. Обезбедуваме технолошко напредни, наворешни (outsourced) бизнис решенија кои вклучуваат:... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • АМПЛУС
 • Активен до 19.06.2024
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.amplus.com.mk

Амплус е консултантска фирма за професионални услуги од областа на управувањето со финансии, даноци и сметководство.

Обезбедуваме технолошко напредни, наворешни (outsourced) бизнис решенија кои вклучуваат: стручни финансиски, даночни, сметководствени и консултантски услуги за мали, средни и големи претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во нови бизниси во Македонија.

Позицијата Сметководител / консултант опфаќа:

 • Сметководствено работење (Спроведување на сите сметководствени финансиски книжења)
 • Финансово работење
 • Материјално работење
 • Консултативна поддршка на клиенти
 • Административно - сметководствени активности
 • Изготвување на плати и даноци
 • Подготовка на Финансиски извештаи

Потребни квалификации:

 • ВСС-Економски факултет
 • 2 години искуство во областа на сметководствено и финансико работење
 • Познавање на сметководствени правила, прописи и книжења
 • Познавање на англиски јазик (говорен и пишан)
 • Напредно користење на компјутер – MS Office пакет

Личен профил:

 • Поседува силни аналитички способности
 • Организациски способности
 • Комуникациски способности
 • Проактивност 
 • Мотивираност
 • Одговорност

Ние нудиме:

 • Одлични работни услови во професионален, млад амбициозен тим
 • Користење и имплементирање на напредни технолошки решенија
 • Континуирана доедукација и напредување во кариерата
 • Определен работен однос со можност да се стекне на неопределено време
 • Награди и бонуси согласно перфомансите на вработениот
 • Работа по воспоставени интерни стандарди, имплементација на меѓународни стандарди, соработка со странски  и домашни клиенти.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »