IT администратор

 • Објавен пред 11 месеци
 • TV 21
 • Активен до 24.01.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

ТВ 21, има потреба од вработување на:

 

IT администратор / менаџер 

 

Клучни одговорности:

 • Развој, модификација, тестирање и одржување на постоечки софтверски решенија,
 • Детекција и репарирање на софтверски проблеми,
 • Развој на софтверски и веб  CTI и CRM апликации на компанијата,
 • Изготвување на технички спецификации.

 

Потребни квалификации:

 • Диплома од областа на компјутерските науки и инженерство,
 • Солидно познавање на Англиски јазик, особено PC терминологија,
 • Способност за тимска работа.

 

Останати вештини:

 • Основно познавање на телекомуникации,
 • Основно познавање на мрежи,
 • Познавање и разбирање на оперативни системи,
 • Имплементација на веб сервиси.

 

Нудиме:

 • Солидна плата,
 • Редовни примања,
 • Пријатна работна атмосфера.

 

Сите заинтересирани може да аплицираат на маилот: human.r@tv21.tv 

Сите апликации ќе бидат третирани со доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

 

КЛИКНИ