Персонал за САЛОН ЗА УБАВИНА

  • Објавен пред 4 месеци
  • ЕСИ
  • Активен до 12.07.2019
  • Позиција: Козметичар
  • Локација: Скопје

За вработување во нов и ексклузивен салон за убавина кој се наоѓа во строгиот Центар на Скопје и се занимава со козметички услуги и услуги за убавина, во потрага сме по:

 

1.ФРИЗЕР/КИ ЗА МАЖИ И ЖЕНИ

2.ТЕХНИЧАР/КИ ЗА НЕГА НА НОКТИ - МАНИКИР/ПЕДИКИР

3.ХИГИЕНИЧАР/КА

 

БАРАМЕ:

 

Потребно е поседување на соодветен сертификат или стручно образование во областа за која аплициратe

Пожелно е претходно работно искуство

 

НУДИМЕ:

 

Полно работно време од 40 часа неделно со 2 дена слободни во неделата

Договор на неопределено работно време со пробен период од 3 месеци

Платата зависи од позицијата за која аплицирате

Бонуси за ефикасно и одговорно работење

Годишен одмор според ЗРО

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897

rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ