М1 Киоск продажен персонал Холидеј ИН, Скопјанка

  • Објавен пред 4 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 27.08.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ
во М1 киоск ХОЛИДЕЈ ИН, СКОПЈАНКА

работа во 3 смени

(плата од 15,000-17,000)

 

Нудиме:

непосредно вработување,
вработување без пробен период,
плата секогаш на време во исти ден од месецот,
работа во динамичен тим,
можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител.

Основни задачи:

работа на каса,
услужување на клиенти,
прием на роба,
грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот,
продажба на лотарија, дополна на телефони.

 

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV преку полето Брза Апликација, со назнака за М1 киоск, или контактирајте не на 071/223434 до 17h.

 

КЛИКНИ