МАГАЦИОНЕР ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА АВТОМОБИЛИ

 • Објавен пред 9 месеци
 • Олимпиа Моторс
 • Активен до 13.07.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Olympia Motors вработува:

 1. МАГАЦИОНЕР ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА АВТОМОБИЛИ
  • Познавање од резервни делови
  • Претходно работно искуство
  • Познавање и работа со компјутери

 

Пријави со назнака за работното место, пратете на vrabotuvanje@olympiamotors.com.mk  најдоцна до 20.07.2018

 

Ви благодариме,

Olympia Motors тим

КЛИКНИ