Едукатор

ЕДУФРОНТ е едукативен центар за компјутерско образование на деца посветен на развивање на логичкото размислување, креативните вештини, способностите за решавање на проблеми и иновативниот дух на децата. Центарот се наоѓа во населбата Карпош 2, во близина на Технолошки металуршки факултет во Скопје.
ЕДУФРОНТ има потреба од ангажирање на едукатор за водење и фасилитирање на компјутерски креативни работилници со деца од 6 до 12 години. Работилниците ќе се одвиваат во попладневните часови во текот на работната седмица.

Потребни квалификации:

  • Основни компјутерски вештини

  • Познавање на англиски јазик

  • Креативен дух и желба за работа со деца

  • Завршени студии или апсолвент на еден од следните факултети: Педагошки факултет,  ПМФ, ФИНКИ или сродни факултети

  • Претходно работно искуство на слично работно место ќе се смета за предност 

Заинтересираните кандидати треба електронски да испратат своја кратка биографија (CV) и краток опис за мотивацијата на contact@edufront.mk најдоцна до 20.08.2019. Избраните кандидати ќе бидат известени и повикани на интервју.

 

КЛИКНИ