User Interface Designer / Front End Developer

 • Објавен пред 5 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 11.10.2019
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Интернационална компанија има потреба од User Interface Designer / Front End Developer за работа во Abu Dhabi. 

Нето плата 3.000 EUR.

Одговорностите на Сениор .NET Девелопер вклучуваат:

 • Анализа на барања и приоритизирање на задачи
 • Пишување на чист, тестабилен код во C# (.NET Framework)
 • Развој на техничка спецификација и архитектура
 • Краток опис на работното место
 • Во потрага сме по Сениор .NET Девелопер кој ќе се приклучи на нашиот тим и ќе развива фунционални апликации и веб-сајтови.
 • Одговорностите на Сениор .NET Девелопер бараат активно учество во целиот тек на развојот на софтвер, дебагирање на апликации и конфигурација на постоечки системи. Ако сте подеднакво среќни да ги засукате ракавите за да напишете код и да ја надгледувате работата на другите членови на тимот, ние би сакале да ве запознаеме.
 • На крајот, би сакале вашата експертиза во .NET framework да ни помогне произведеме високо-квалитетни апликации.

Одговорности:

 • Анализа на барања и приоритизирање на задачи
 • Пишување на чист, тестабилен код во C# (.NET Framework)
 • Развој на техничка спецификација и архитектура
 • Тестирање и дебагирање разни .NET апликации
 • Ревизија и рефактор на код
 • Развој на целосно функционални апликации
 • Надградба на постоечки софтвер
 • Помош и подршка во работата на јуниор девелоперите
 • Развој на документи и процедури

Барања:

 • Работно искуство како .NET Девелопер со C#, знаење на HTML, css, jQuery, bootstrap
 • Искуство во развој на веб-базирани апликации
 • Познавање на агилни методологии
 • Способности за решавање проблеми
 • Добри комуникациски вештини

 

Вашите CV-а доставете ги на следниот маил:  ajrulovski@ins.com.mk

КЛИКНИ