ДСА Теам ДООЕЛ: Оператор за контрола на квалитет - локација Скопје

Оператор за контрола на квалитет - локација Скопје

За компанијата: Компанија основана од искусен тим за управување со квалитет. Повеќе од 8 години искуство во автомобилска контрола на квалитетот повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »