Работници во производствен процес

Заради зголемен обем на работа и исполнување на својот производствен план, фабрика од Скопје, населба Илинден, која се занимава со PVC екструзија бара поголем број работници, со и без работно искуство.

Опис на работните обврски за производство:

  • работа на производни линии;
  • подготвеност за работа во смени.

Потребни квалификации:

  • одлична психофизичка состојба;
  • организациски способности и желба за тимска работа;
  • спретност, одговорност и посветеност на работата.

Доколку сметате дека вашиот профил одговара на наведените услови, пријавете се со кратка биографија на следната e-mail адреса: aleksandar@profilinternacional.com.mk или на телефонскиот број 078/260-547

КЛИКНИ