ЕдШоп вработува маркетинг менаџер

  • Објавен пред еден месец
  • ЕДШОП
  • Активен до 26.08.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ЕД ШОП има потреба од маркетинг менаџер. Пожелно познавање на е-комерц, дигитален маркетинг, способност за креативно размислување и менаџерски способности за call - центар. Потребно е минимум една година работно искуство во областа. Сите заинтересирани кандидати да достават CV.

КЛИКНИ